Esma-kzr Bizde 10+3 haftalığız bir tahmininiz var mı hanımlar😊🤍 
Nilosfirarda19 Esma-kzr imgyükle.com adresine girin fotoğrafınızı seçip indir e basın, fotoğraf yüklenince üzerine tıklayıp kopyala ya basın sonra buraya sayfaya basıp yapıştır a basın direk fotoğraf çıkıyor . Umarım tarif edebilmişimdir 💐
Nilosfirarda19 Esma-kzr bana bariz gibi geldi ama tabi ki en iyisini doktor bilir, bir de dikkatimi çeken bir ayrıntı var ne kadar alakalı bilmiyorum ama başı solda olan bebekler genelde erkek sağda olanlar da kız oluyor belki de bana öyle denk geldi 😅
Esma-kzr Nilosfirarda19 kafası sağda veya solda olması durumu hakkında hiç bir fikrim yok ama öyle bir ortada ki yani o ayrıntı başka birşey olamazmış gibi geliyor göbek bağı bu kadar net görünür mü bilmiyorum 😂
Nilosfirarda19 Esma-kzr kafa sağda solda olayını çürütecek veya doğrulayacak arkadaşları bekleyelim belki çıkar🤭 ama evet o ayrıntı bana da başka bişey olamazmış gibi geldi, gönlünüzdeki olur sağlıkla umarım 💐
busraninprofili Nilosfirarda19 benim bi ay kontrolde kafasi soldaydi diger ay sagdaydi😅 bebisin keyfine bagli o
Nilosfirarda19 Melikeak01 tahmin konusunda hiç iy değilim ama oradaki çıkıntının bacak olduğunu düşündüğümden (çünkü çok dik geldi açısı) kıza çok benzettim 💕
Nilosfirarda19 busraninprofili demek ki bu tez de çürüdü , ilk kızımın bütün ultrason fotoğraflarında kafası hep sağdaydı 🤭 bu bebeğimi de fotoğrafı görür görmez kızıma da benzetip kız dedim direk 😅 hangi arkadaşımın ultrasonunu görsem kız olanlar hep kafa sağda erkekler soldaydı demek ki tamamen tesadüf 🥰