denizarenmom nasilsinizz kizlar nasil gidiyorr🫶 benim oglan uc gundur daha da hareketlendi artik surekli hissediyorum hareketlerini ve felaket bel agrilarm basladi gece uyuyamiyorum resmen🥲
Paramedik16 denizarenmom 24 haftalık ikiz oğluşlarımda kıpır kıpır çok şükür şuan herşey yolunda 🧿Göbeğimiz fazla büyüyor o kadar 🤭
Esrauysal denizarenmom ay sorma kuzum şükür bel ağrım iz falan yok 27 olduk bizde sağ kasık ağrısı mevcut bizde hep 😂ama güzel ya çekilmeyecek bişey değil onun haraketlerine unutuyor gidiyorum heri aman 😂😂
Cubukmakarna Zorluk 28 den sonra başlıyor. Şeyinin kemikleri ağrımaya başlıyor. Asıl o zor maalesef:)
denizarenmom Cubukmakarna yaa benim skalyozumda var ondan da bende fazla agri oldugunu dusunuyorum ben
-Miracle- Cubukmakarna 26. Haftadayım vajina kemiklerim ve vajina ağrısı ağrısı çekiyorum inanılmaz ağrıyor yürürken hareket ederken oturduğum da bir şey yok
Herzamanask4 Kızlar afedersiniz ama akıntınız oluyor mu bende 23 haftalık hamileyim 2 gündür krem rengi açık akıntım var
denizarenmom Herzamanask4 hamileligimin basindan beri var doktorum kokulu olmadigi surece sorun yok demisti birde her gun camasir degistirmemi tavsiye etti🙏❤️
denizaktas Herzamanask4 canım benim ilk andan itibaren akıntım hiç geçmedi hiçbir problem yok gönlün ferah olsun şimdi 21+2 çok şükür 🤲🏻🥹
Herzamanask4 denizarenmom ayy içim rahatladı bende başta vardı sonra kesildi iki gündür tekrar başlayınca acaba bişeyler ters mi gidiyor diye korku sardı içimi
denizarenmom Paramedik16 ayy Allah yardimcinizz olsun masallah kuzucuklara ❤️ben tekini zor tasiyorum😂 benim gobegim 20. haftadan sonra bir anda fiskirdi 20 gunde gobek edindim sanki🥲
Paramedik16 denizarenmom çok sağolun benim 12 haftalıkken çıkmaya başlamıştı şimdi aldı başını gidiyor😂
denizarenmom Esrauysal ayy valla cok sanslisin bu bel agrisi beni yedi😑 hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra insana hamilelik daha da guzellesiyor ya🫶❤️
Esrauysal denizarenmom evet valla önceden iyi mi kötü mü nasıl diye insan çok stres yapıyor ya 🤷♀️bel ağrın niye var bebiş doktora söyleseydin ilk aylarda yaşadım ben sadece bel ağrısını