ense4275 Kızlar 15+2 deyim bugün bebeğimin boyunun 13cm kilosunun 300gr olduğunu öğrendim ınternetten arastırdım bu hafta kilosunu 70 -100 gr civarında gösteriyor acaba heyecanla ben mi doktoru yanlış anladım tedirgin oldum şimdi sizde durumlar nasıl benimle aynı hafta olan hamile arkadaşlar❓
elifelifelif ense4275 valla boyu bilmemde kilo banada çok gibi geldi. Ben suan kilosunu bilmiyorumda Ilk cocugum 21. Haftada 300 gramdi
Htccprz ense4275 benim bebeğim de 15+1 14 haftalıkken ölçüldü en son boy kilo ozaman boy 12cm kilo 90gramdi şimdi en fazla 150dir
Balkiz Kilosu çok olda doktorun sana zaten söylerdi. Bu haftalarda kilosu çok doğru ölçülemeyebilir henüz çok küçük
ense4275 Balkiz dımı bır de oyle bısey var heryerını olcup haftasıyla uyumlu vs dedı fazla olsa onuda soylerdı sankı ama ınsan arastırınca yınede bı tedırgın oluyor
Balkiz ense4275 daha yolunuz uzun böyle şeyleri evham yapmayın hamileliğinizin tadını çıkarın nacizane fikrim 🤗
ense4275 Aylnn Allah Allah napsam kı bılemedım bosuna evham yapmayıp bı dahakı muayeneyı mı beklesem o da bır ay sonra😬
Bilgeklc ense4275 bugün tam 16 haftalık olduk doktorum boyuna 10 cm kilosuna 110 150 civarı dedi bence siz yanlış duymuşsunuz
ense4275 Balkiz bende kendımı oyle teskın etmeye calısıyorum ama ınsan da evhamlanmadan yapamıyormus annelık duygusu sımdden degstrıyor ınsanı😊
Nurcin ense4275 20 DEN ÖNCE KİLO VE BOYA TAKILMAMALISIN. HENÜZ ÇOK KÜÇÜKLER ÇÜNKÜ. Bİ YOLU YARILA :d O ZAMAN :d BENDE 19 OLDUM.
ense4275 Nurcin bazen cok arastırmak da kötü sankı 🤔 haklısınz doktora tekrar gtsem guler heralde bana😊