Minikcennetim Kızlar arada karnım böyle batıyor gibi oluyor bebek hareket edince toplanmış mı oluyor birde toplanması bebeğin sıkıntı mı
Tubatgn Minikcennetim İçim karıncalanıyor gibi oluyor ve belli alana toplanıyor orası şişiyor göz ile görebiliyorsun canım. Magnezyum takviyesi Alman lazım. Bende çok oluyordu şimdi çok az oluyor. Poposunu yaslıyor sıpa 😂
Minikcennetim Tubatgn canım 33 haftalık olucam yarın da çok büyük bi karnım yok o yüzden mi acaba bilmiyorum farketmedim hiç
Tubatgn Minikcennetim Uzun sürmüyor canım zaten saniyelik en fazla 7-8 sn öyle kalıyor düzeliyor. İç karnın geniştir benimde öyle fazla çıkmadı.
Minikcennetim Papiiii karın sertleşiyor değil mi hissediliyor yani karnıma bakınca çok anlamıyorum ama katılaştığını hissediyorum karnımın
Papiiii Minikcennetim karin dertlesiyor o ayri ama karnina dikkatli bakinca biryerde siskinlik oluyorr diger tarafa gore cunku bebek oraya geciyorr ora sisiyir setlesiyor
minikoglummm Anlamaman imkansız daha olmamıştır sende. Taş gibi oluyor çıkıyor bir yerden belli oluyor zaten canım
Papiiii Ola bilir canim ben oyle hiss etdim yani toparlaninca dedigim gibi oluyodu bende @Minikcennetim