Gulsahponcik 12+3 olduk bugün çok şükür çok güzel gidiyor 🥰 2li taramada doktorumuz cinsiyeti gördü ama emin olmadan söyleyemem dedi 16. Haftada söyleyecekmiş🤭
CaglaArtul Hasgul53 12+2den selamlar ☺️ Bu kadar zorlanacağımı bilmiyordum,aşırı koku hassasiyetim var ilk başlarda yoktu ama artık mide bulantım ve kusmalarımda çoğaldı,ara sıra tansiyon düşmeleri vs. Beni çok zorluyor ama olsun değer bu mutluluğu yaşamaya 🙏🏻
Htckbra0716 Merhabalar bende 12+3 teyim bugün. Bulantılarım yeni yeni azalmaya başladı derken bugün prilam içmeyi unuttuğum için bulantım yine zirve yaptı 🤦🏻♀️ haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğiz. 😊
ArvenMom Hasgul53 13+6 gün herşey güzel gidiyorr doktor erkek gibi dedi göstermiyor fln dedi heycanla bekliyoruz bakalım 🙈🥰
AdaKaranfili Hasgul53 pekde kolay olmadi bebekle.illaki zorluk cektim.hastaneye gidip gelmek cocukla zordu.dusuk tehlikemden dolayi yatmama gerekti ama yapamadim.cok sukur atlattik.insallah gerisi kolay olur.kizim cok zor bebekti.anami aglatti aylarca.cok sikinti cektim.cok zorluk yasadim.ama hepsi geciyor yavas yavas..umarim bu bebegim sakin uslu olur..kizimi bu gunlerde pıt pıt diye hiss etmisdim halbuki.sanki icimde kelebek cirpiniyordu.kus kanat cirpiyor gibiydi.ama bunda simdilik bisey hiss etmiyorum.ikinciler erken belli ederdi kendini.bilemiyorum saglikli olsunda olsun varsin gec haraket etsin