queenmerve 83 ile kaldım 18. Hafta 83 ile devam inşallah almam. Bu ara ödemle savaşıyorum resmen 🤦♀️
Nurr_22_22 Anneolmahayali1 şükür çok sıkıntı yaşamadım arada bulantım oldu ama ya yemeği çok kaçırdım ya da yediğim seyler dokandi şimdi 33+5 olduk haliyle ağrılarım başladı ama fazla zorlamiyor şükür
Nurr_22_22 Anneolmahayali1 aslında gönlüm normal istiyor ama basur sorunum olduğu için cesaretim yok doktorum da tavsiye etmiyor doğum sonrasında acısını çekersin dedi o yüzden sezaryan doğum olacak ama sizin bünyeniz elverişli ise bence normal doğumu deneyin
VlknGmze Anneolmahayali1 gayet normal beslendim istediğimi yedim bu kilolarda doğum çok insan var herkez Bi şekilde doğumunu gerceklestiriyor istermiyiz bu kiloda olmayı hyr
Pearl123 Anneolmahayali1 çok şükür rahat geçti çok zorlanmadım ben. Şuanda 34 hafta olduk 9 kilo falan aldım. Karnımda çok büyümedi benim. Bende çok korkmuştum ya çok kilo alırsam diye ama öyle olmadı bundan sonra çok şişermiyim ne olur ne gider bilemiyorum ama Şuanlık herşey yolunda Allah a çok şükür 🥰
Cansu_04 Tugce3561 yeniain ondan ilerleyen günlerde iştahın yavaş yavaş açılacak merak etme üzülme alırsın kilo 😉
Anneolmahayali1 Nurr_22_22 henüz gebe değilim ama çok istiyorum 87 kiloyum 140 kilodan düştüm ve artık hamile olmak istiyorum inşallah olur dua et kuzum banada Allah isteyen herkese versin sağlıkla inşallah
AhuMtl Anneolmahayali1 gayet güzel dikkat ediyorum yediklerimle karbonhidrat uzak durmaya çalışıyorum 8 den sonra yememeye fetret ediyorum . Yoksa sindirim zor oldugundan daha çok uykuyu engelliyor.. yürüyüş de yaptıkça rahatlıyorum zaten. Zorlanmadım henüz.
kitapkurdu Anneolmahayali1 109la hamile kaldım şuan 30 haftalığım 110-111 arasıyım. Baya kilo vermişsiniz inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız