Zeyada07 Merhaba kızlar detaylı ultrason için Bursa’da önerebileceğiniz özel hastane ve doktor var mı birde fiyatlarını söyler misiniz.
Hurmuz16 Busel ben yaptırmadım malesef daha zamanım olduğu için salı günü arkadaşım yaptırdı ikili taramaya gittigimdede fiyat sormuştum çünkü detaylı fiyatı 520 dediler
Hurmuz16 Busel ilk bebeğimi ona yaptırdım herşeyi bu bebegimide ona yaptırıyorum çok inceleyen dikkatli doktor ikili taramada ona yaptırdım detaylı zamanı da ona yaptırıcam inşallah
Busel Hurmuz16 anladim bende Gemlikteyim de ona göre fiyat bilgisi ediniyorum daha yaptırmadım 2 hafta sonraya yaptiricam güzel uygun fiyat vermiş kendisi bazısı çok cüzi miktar istiyor şaka gibi
Busel Hurmuz16 çok teşekkür ederim bende not aldım fiyatı da makulmus siz memnunmussunuz belki bende ona giderim
Hurmuz16 Busel kesinlikle Bursa’da en uygun yıldırım doruk diye biliyorum şuan diğer hastaneler uçmuş bin liradan aşagıya yok ya
Hurmuz16 Busel ben çok memnun kaldım tavsiye ederim tabikide bende 5 hafta sonra giricem inşallah detaylıya ikili taramaya girdim çok güzel herşeyi anlatarak gösteriyor ne sorarsan cevap veriyor çok iyi biri Ersin bey tavsiye ederim