mutluanne3510 Kizlar ne durumdasınız? Kaçıncı hafta, dogum yaklaştı mi nasil anliycaz vs. Neler yapıyorsunuz?
oykumm_1233 mutluanne3510 37+2 bir an once dogurmak istiyorum artık uykular yalan olduu 🤦🏼♀️ ara ara gecelerı kasık agrıları başladı bakalım ne zaman gelicek kızçe
Meliha09 mutluanne3510 bugün gece 37 oluyoruz ve vajinamda haftalardır ağrı hissediyorum ama bu ağrı bazen çok acıtıyor geceleri dönmeler sıkıntı mide yanmaları sıkıntı iştahım açık zor doyuyorum göbek kısmım çok kaşınıyor. Sezeryan tarihimiz belli 12 aralık az kaldı bakalım ondan önce gelmezse çünkü bu vajina ağrısını anlamıyorum ya yarın kontrolümüz var bakalım
mutluanne3510 Meliha09 kaşıntı bende de oluyor. Sinir oluyorum. Önceki hafta tahlil yaptırdım hatta. Karaciğerde ilgili bir sorun mu var diye. Ama bir sey yokmus. Genel olarak huzursuzum. Sürekli pijama değiştiriyorum 🤦♀️
Damla3509 sayre geçen hafta salı günü gittim canım ben 2950 gramdi dün gittim bı de kontrole 2980 gram olmuş 30 gram almış normal mi bilemedim canim az gibi geldi bana 🙂
Meyra41 sayre bende 36+5im bugun gittim kontrole aynıyız :) bebek 3 kg 2. Doğumum sizin kaç. ben endiseleniyorum acikcasi 40na kadar durursa son haftalar çok fazla aliyorlar çünkü iri bebeknde iyi degil
mutluanne3510 Benim de 37+1. Bi kac gundur karnim iyice sertlesti. Patlayacak gibi hissediyorum. Bi de aşağıya baskı yapmaya başladı. Akşamları falan bazen alt tarafıma dayanmış gibi bir his oluyor. Acıtıyor biraz.
sayre Damla3509 anladım canım normaldir ya takılma bence o kadar zaten alması gereken kadar aldılar :)
Damla3509 mutluanne3510 normal dimi kilolar bu haftalarda bana az geldi de bı de haftada 30 gram alması ??
mutluanne3510 Damla3509 benim iki haftada 500 gram almış. 35+0da 2300 kusurdu. Sanki sizin bi haftada az olmuş gibi. Hic değilse 200 gram alması gerekmez mi acaba
zlshn Damla3509 belki bir önceki kontrolde yanlış ölçmüştür doktor endişe etmeyin diğer kontrolde sorarsınız
Der_0 mutluanne3510 bu gece 37+5 oluyorum kasık ağrılarım var hafiften bel ağrısı şiddetli mide yanması göbekte kaşınma iştahsızlık veeeee önümüzdeki Salı günü 38+2 de sezaryen inşallah 🥰
Melihaklc Kızlar bebislerin hareketleri nasıl biz 37+5iz ama biraz hafifledi yavaşladı sanki hareketleri yaaa insanın aklına takılıyor daha çok kendini ittirme bı tarafa toplanma gibi hareketleri var sizinkiler nasıl acaba