feridmilahe Reglime 1 gün kalıb. Her zaman ağrım olurdu ama hiç olmadı. Ama sol tarfımda sanki ağırlıq varmış gibi hiss ediyorum hafif bazen sancıyo. Ağrı bana mide bulantısı veriyo. Sabahlar başım dönuyo. Test yapdım ama görunmedi. Napsam bilmiyom…
550637 feridmilahe Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin öncelikle 🤲🏻😇 her ihtimale karşı iki tane test yapılması gerektiğini düşünüyorum çünkü %90-%99 doğruluk payı olsa bile yanılma payı da olabilir.. pozitif görününce hemen kan testi vermek daha sağlam bir sonuç geliyor bana 🥰 aile hekiminden kan testine baktırın derim 🌹
-esraaa- Testte hemen çıkmayabilir mesela döllenme çok yeniyse testteki ikinci kırmızı çizgiyi belirginleştirecek kadar hormonlar henüz yükselmemiş olabiliyormuş. Ben testimi yaptım bıraktım sabah baktım çok silik bi çizgi daha vardı
550637 -esraaa- yanlış hatırlamıyorsam paketlerin üzerinde belli bir saat sonrasında testler yanıltabilir diye uyarı vardı. 1 gün geçmiş aradan emin olmak için yeniden yapsaydınız. Umarım hamilesinizdir 🙏🏻 sadece kendini buna göre ayarlayıp umut bağlamayın üzülebilirsiniz 🙁 ya da kan testi verip öğrenin naçizane tavsiyem sadece 😇🌹
-esraaa- 550637 9 haftalık hamileyim canım kan testi falan yaptırdım tabi hemen çünkü testler bazen yanıltabiliyor duymuştum ☺️