Seyma18 Kızlar bugün farkettim vulva(dış dudak) denilen yerde siyah noktalar var kıl dönmesi gibi ama orda tüy çıkmıyor ki. Sanki minik minik kan toplanmış gibi sanırım siğil değil varise de benzemiyor doktor randevum Çarşamba günü yarn sağlık ocağına gideceğim ama orda ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum başına böyle birşey gelen var mı ? İnternette araştırdım biraz ama neler yazıyor kapattım hemen.
Chan Seyma18 siğil siyah olmuyor. O bölgenizdeki etten bir farkı olmuyor renkte. Sadece büyük bir et beni gibi çıkıntı yapıyor.
Busrasbaby Seyma18 çok geçmiş olsun, tarif ettiğiniz şekilde bende de var. Kan toplamış küçük toplar şeklinde. Varismiş, boydan boya full sağ dudak varis kaplı bu nedenle normal doğum yapamıycam
Seyma18 Hafizeipek ama bunlar siyah böyle siğil daha farklı görünüyor fotoğrafına baktım da umarım değildir ya normal doğuma engelmis sanırım 😔
Seyma18 Chan o zaman siğil değil ama ne olduğunu bulamadım internette falan umarım kötü birşey değildir teşekkür ederim 😊
Seyma18 Hafizeipek sorma benimde 😞 yarn erken sağlık ocağına gideceğim ama sıfır uyku Çarşambaya kadar dayanabilirim umarım
Seyma18 Hafizeipek kendi doktoruna soracaksın değil mi acaba jinekolojiye yada cildiyeye mı gitmek gerekir diye düşünmedim değil
Chan Seyma18 Rica ederim. Yakın zamanda bu şikayetten doktora gittiğim için konuya aşinayım. Hafizeipek Anladım, siğil olduğunu sanmıyorum. Ellediğinizde böyle ele gelen bir şey siğil. Kabarıklık gibi düşünmeyin.
Hafizeipek Seyma18 ben bugün şeker yüklemesi yaptırirken sağlık ocağındaki ebeye söyledim ama normal bir döküntü de olabilir doktoruna göster dedi sağlık ocağınin bildiği bişey değil galiba
Seyma18 Hafizeipek haklısın biz bide 35haftalik olduk doğum yakın şimdilik normal doğum için bir sıkıntı yok umarım olmaz da
Seyma18 Hafizeipek bende utanıyorum ama ilk zamanlar vajinal ultrasonda alıştım biraz 😊 bide yakında çatı muayenesi falan da olur zaten mecburen alışmak zorundayız 😁