123456_ Yesimmm93 bana da aynısını dedi makine olcmuyor dedi 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi bende bekliyorum bakalım
Yesimmm93 123456_ ya aynı durumu ikimizde yaşıyor olduğumuza göre korkmama gerek yok demekki , ben salı günü bide devlet hastanesine randevu aldım bide orda muayene olayım dedim hiç gitmesemde beklesem mi acaba 10 gün kadar
emom07 123456_ banada aynı oldu 4+3 te gittim çok ağrım olduğu için gittim erken olduğunu biliyordum aslında çok minicik şekilde kese dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verdi bakalım ne olacak . Yani ekstra bi ilaç vermesi gerekiyor muydu ?
Queenbee Günaydın hanımlar bende şimdi hastaneden geldim kese var ama bebek görülmedi haftaya randevu verdi yine
Queen1 Hayırlı olsunn bende yeni öğrendim 4+2 yiz bizde kesemizi gördük bebişimi bu hafta görecem inşallah 🙈♥️
menessare melikeyldz_05 123456_ tugcebilge06 Şıan kac günlüksünüz kızlar :) inşallah sağ Salim gelir meleklerimiz
tugcebilge06 Pazartesi tekrardan gittim tam 5 hafta olmuş dedi sadece keseyi görebildik 2 hafta sonra gideceğiz 😊 menessare
menessare melikeyldz_05 kese ve kalp atışı icin gittiniz mi kalp iiçin erken olabilir gerçi . Ben henüz gitmedim haftaya gidicem inşallah heyecanlıyım :)
melikeyldz_05 menessare keseyi gördüm ama bebeğimi ve kalp atışını dinlemeye 2 hafta sonra gideceğim İnşallah 🤲