Cansudinc Kızlar ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz ? Ben ayda bir gidiyorum sizce bu az mı yeterli mi 🧐
A_syma Cansudinc 30a kadar ayda 1 gittim. Bazen firsat olmadi 5 haftada 1 oldu. 2 haftaya düştü kontrolum. 32yim suan. Ya yarin ya pazartesi gidecegm
cansualisa Cansudinc 34+1 ken kontrolüm suan 32+3 üm bakalım 34 ten sonra değişicekkk dedi ne kadar değişicek
bilghrz doktor ayda bir gel diyor dayanamıyorum ıkı ayrı hastaneye gidiyorum bir hafta bırıne sonra 10 gün içinde kontrol randevusu oluyor sonrada diger hastaneye gidiyorum onunda kontrol randevusu yani ayda 4 kere gidiyorum😀😀
Merve201119 Cansudinc 32 haftaya kadar ayda bir gittim 32 den sonra 34 36 şeklinde gittim 36 da sezaryen günü verdi birdaha gitmedim 38 de doğuma gittim
Melissadamla Cansudinc hiç gitmemeye çalışıyorum gidince ultrason resiminden başka bir değişiklik yok ama herşeyin abartıldığı bir sistemdeyiz her ay çağırılan arkadaşlarım var. Benim doktorum gelmene gerek yok diyor benim kafadan😅 Yurtdışında da 1 kere gidiliyor kontrole ama Türkiye işte 😅
Duygumut Cansudinc Özele gittiğim için 15 günde bir gidiyorum sonlara doğru haftada bir geleceksn dedi
FatosNazim53 Cansudinc bende ayda bir gidiyorum. Doktorum o şekilde çağırıyor vallahi. O ne derse onu yapıyorum. Farklı bir durum olursa akıntı lekelenme veya başka bir hastalık. Telefonda görüşüp bilgi aliyorum gel derse gidiyorum hemen.