genccanne Son bir aydır tüylenmem aşırı arttı özellikte çene altım iki üç günde bir almam gerekiyor sizinde böyle mi oldu sadece benim mi
Nsdpg genccanne ben Belgrad ormanına döndüm 😂😂 göbeğim göğsümde kıllar ver kıl çıkmayan yer kalmadı çok şükür 🙈
Daisy0000 genccanne Ya benimde kıllarım ince ince ve sarımsıdır, bir aydır göğüs ve karın bölgemde siyah siyah kıllar oluştu çok üzülüyorum 😞
EbruMirac genccanne doğumdan sonra geçiyor yani benim geçmişti 2. Gebeliğim yine çıkmaya başladı her yerimde özellikle göbek ve yüzümde çok var
Kubrakck2222 genccanne benim de aynı özellikle göbek üzerinde çok fazla 😬 ilerleyen aylarda dökülüyor diyorlar ama bilmiyorum 23. Haftadayım dökülen bir şey yok henüz🤦🏻♀️😂
genccanne Nsdpg Hormonlardan oluyor ozaman ay benimde göbek möbek gitti almaktan ben bıktım o çıkmaktan bıkmadıı Sonrada geçecek gibi değil
genccanne Daisy0000 Üzülüyprum valla bende ama pek yapacak bir şry yok galiba almadıysan sakın alma belki doğumdan sonra dökülür Ama ben aldığım için siyah siyah
550637 genccanne ben de aldığım için çok pişmanım karın bölgemi ama almayınca da insan kendisinden igreniyor gibi yaa 🤦🏻♀️ insAllah doğumdan sonra düzelir 😕
genccanne EbruMirac ilk gebeliğinzde çıkanları almışmıydınız benimde yüzüm çene altım daha çok ve göbek
genccanne 550637 Bende alıyorum mecburen birde yani doktora gidiyoruz açıyoruz ediyoruz mecburen aldım ama inşallah doğumdan sonra dökülür
genccanne EbruMirac Evet canım mecburen alınıyor Çok siyah olmasa belki alınmasada olur ama güçlü güçlü çıkıyor
550637 genccanne aslında ilk başlarda seyrekti belki kendimi görmezden gelebilirdim ama dediğiniz gibi doktora gidiyoruz mecbur yani 🤭 insAllah 🤲🏻🌹