Yarenn14 Kızlar birşey sorucam hamilelikte nar yemek düşüğe sebep olur diyorlar siz ne düşünüyorsunuz
beyzzsenturkk Yarenn14 bir kaç kere yedim bence doğru değil aksine cok sağlıklı abartılmadıgı sürece ♥️
Iremfasl_ Yarenn14 Ben hemen hemen 2 günde bir yiyorum bir sorunla karşılaşmadım☺️ sanmıyorum düşüğe sebep olacağını 🙋🏼♀️
Nutelllaa Yarenn14 asko her gün bı tane yiyorum bak abartmıyorum düşse benim bebeğim düşerdi .oğlumda da çok yedim çok şükür o da doğdu . korkma yee
Dilek-K0 denizarenmom kan yapıyor diye biliyorum bende de kansızlık var öyle birşey olmaması rahatlattı beni teşekkür ederim 🙏
denizarenmom Tugbakose-24 abartarak yemek demistir fazla seker alimindan dolayi gebelik sekeri cikmasin diye
Aaaysee Yarenn14 tam tersi çok sağlıklı 1 ay önce tam mevsimiyken her gün rahat bir tane bazen daha fazla yedim hiç bir sey de olmadı
Merve2626 Yarenn14 Hayır olmaz tabiki doğal folik asit vitamini var nar da ama Yinrde herşeyim fazlası zarar unutma 🤍
yanlisanlamaama Yarenn14 ara ara yiyorum bir sorun olmadı zaten sürekli kustuğum için ne yesem kâr diyip yiyebildiğimi yiyorum 😂