umutkaplidunyam Merhabaaa 🤰🏻 6+4 üz bugün ama şimdiden bebeğim için alışverişlere başlamak istiyorum malum herşey çok pahalı yavaştan alıp yük hafifletmek istiyorum şimdiden alabileceğim şeyleri önerirmisiniz?🤗🤗🥰
Dilek-K0 umutkaplidunyam kesinlikle bez ve ıslak mendil derim cinsiyeti için şuan çok erken ama ilk alacağın şeyler bez ıslak mendil olmalı bana göre
Whatdeding umutkaplidunyam yani bu devirde tırnak makası bile alınca kârlı oluyosun😬😬 Fiyatlar o kadar değişkenki mesela istediğim birşeyi en az 1 -2 hafta takip edip öyle alıyorum 😬
deryarslan00 umutkaplidunyam beşik ve araba canım hem fiyat olarak ağır ve ben bir ay önce baktıgım beşiği almaya gittiğimde 150 tl artmıştı 😬
Deletedmom_103 umutkaplidunyam bence bez ıslak mendil gibi bebeğinizin temel ihtiyaçlarını alın. Kıyafet olarakta unisex olacak şekilde alabilirsiniz şimdiden. Cinsiyeti belli olduktan sonrada cinsiyete uygun şeyler alınabilir ☺️
femme umutkaplidunyam bızde 6+2 olduk ılk aldıgım şey bır kolı ıslak mendıl 😂 baskada bısey almadım , esım bıraz erken gözuyle bakıyor , sonra topplu bırlıkte gıdelım alalım ıstıyor dıye beklemedeyız 😂
Sedavedoga umutkaplidunyam bizde şuan 10. Haftadayız ilk olarak bez ve ıslak mendil aldım indirimden yakalayınca 😂 beşik ve arabasınıda bu hafta aldık çünkü yılbaşında tekrar zam gelecek aldığımız renkler hem kıza hem erkeğe uygun öyle alıcaksan kesinle araba ve beşik almanı tavsiye ederim