aylince23 36+4 gebeyim kızlar paroldan başka bişey içemiyorum. Kış çayı demliyorum, ersağ krem sürüyorum tıkalı yerlerime. Ama çok korkuyorum bişey olacak diye hapşururken karnıma sancı giriyo. Nasıl çabucak iyileşirim ki?
Polo aylince23 kuşburnu iki bardak İki bardak ıhlamur ama bol limonlu Limonu yıka kabuğu ile ye Mandalin portakal ye Tarhana corbası yap bol sarımsaklı acılı Allah şifa versin
desagr aylince23 Zencefil bal ve limonu kaynat canım bende sabah grip gibiydim çayı içip uyumuşum, baya terli uyandım şuan iyiyim
Melekacar Bende 19 haftalığım üşütmüşüm galiba ıhlamur içiyorum günde 2 bardak içilmeliymiş galiba sadece ama iyi gelmiyo öksürmeyedr başladım nasıl geçicek 😕😕
Asafeymeninannesi Öncelikle çok geçmiş olsun o dönemden geçtim ziyadesiyle zor ama çok şükür öksürük olmadı. Çaydanlıkta sıcak su kaynatın kafaniza havlu atarak o sıcak suyun havasını soluyun. Nane-limon içtim o dönemde ben. Doktora danışarak hareket ettim ama bi sakıncası yok dedi ama o denli abartmadım günde 1 bardak bilemedin 2 bardak falan. Içine elma mandalina falanda koymuştum. Ne bulduysam attım gibi 😂😂 uykularım haram olmuştu en son papatya çayı içtim. Saldırmaya meyilli olan arkadaşlarım şimdiden relax😂 papatya çayının bi zararı yok aksine yararı var uyku problemi yaşayanlar için birebir uykuyu dengelio. Mmmm ondan sonra ahh vahh dedim mı daha kötü oluodm 🙄 ateşim yükselirdi ara sıra ıslak havluyu ayaklarıma alnıma dolardım. Baya bi uzadı gibi 🤗 Allah yar ve yardımcın olsun elinden geldiğince kendini yatağa atmamaya çalış 🙏
HavaMct Kuşburnu marmelatı kivi portakal mandalina ve bol bol dinlen c vitaminini fazla da kaçırma boğazların tahriş olmasın tuzlu ılık suyla gargara yap oda iyi geliyor