sersss minikoglummm sonucunu merak ediyorum canım buraya yaz şimdiden hayırlı olsun ☺️artık bir bakacağız pazartesi günü ☺️
minikoglummm sersss bende merak ediyorum 😂 perine masajını duydun mu bilmiyorum ptesiye kadar yap bence onu ben çok nadir yaptım keşke her gün yapsaydım diyorum onu yapan tanıdıklarım hep 7 8 cm açıklıkşa gittiler hastaneye
sersss minikoglummm duydum canım evet zeytinyağıyla diyorlar yapanlardan iyi yorumlar duymuştum ama denememiştim hiç, senin açılman var mı şu an?
Kbr minikoglummm bende de çnce suni denendi sabah 6da bir çorba iç dahada birsey yeme 8de hastanede ol demişti
minikoglummm sersss 2 gün önce yoktu şuan da bilmiyorum yani 2 günde sanmıyorum. Onu deneyebilirsin 1 cm bile olsa kâr en azından 0 açılma ile direk sancı almazsın
sersss minikoglummm evet canım şimdilik 1 cm var zaten benim vajinamda ağrı vardı zaten demek ki onun ağrısıymış arada vuruyor böyle sende de varsa belki başlamıştır açılma
minikoglummm sersss bende kaç haftadır var canım vajina ağrısı çatı kemiği ağrısı sancılarım çıktı nstde ama açılma olmamış 🤷♀️
sersss minikoglummm bende de çatı kemiği ağrısı vajina ağrısı var ama nst de sancı yok, vajina ağrısı özellikle bir iki gündür baya fazla 🥹