femme Minikmucize13 Benımde bugun sarımsı yeşıle dönuk bı akıntım oldu , doktoru aradım bol su ıc ıc camasırını sık degıstır dedı, ama suanda yapılacak bısı yok dedı .ss koku kasıntı kızarıklık vs yok sadece akıntı rengı aklıma takılıyor
catandgirlmom Minikmucize13 benimde öyle oldu kokusuzsa problem yok demişti doktorum koku vs yok az su içtiğimde sarı oluyor bol su içtiğim zaman beyaz oluyor kaşıntı koku olursa söylemeyi düşünüyorum
550637 Sarı akıntı da giderek kaşıntıya veya iç dudakta tahrişe sebebiyet verirse mantar enfeksiyonudur. Aynı sorunu yaşadım sarı akıntıyı umursamadım muhtemelen mantar başlangıcıdır diye düşünüyorum. Doktorunuza mutlaka söyleyin. Bana tek kullanımlık fitil ve krem vermişti geçti çok şükür 🤲🏻 ihmal etmeyin geçmiş olsun 🌹
550637 femme sarı daha çok ilerlerse yeşile döner diye okumuştum bir herde ne kadar doğru bilmiyorum 😕 bol bol su içmek gerekiyor tabiki ama doktor yine de bir şey yazabilirdi 🙄 sarı akıntım olduğunda ben de çok araştırmıştım. Sarı ve yeşil akıntılar enfeksiyon olduğunun kesin göstergesi.. eşinizle ilişki devam ediyorsa öyle de enfeksiyon kapmış olabilirsiniz 🤔 çok çok geçmiş olsun 🌹
femme 550637 yookk kız ne ilişkisi adam kıyamıyor yanaşmıyor bıle bana , korkuyoruz bıraz , iç çamasırlarımı hergun utuler gıyerım :/ ne bılım , nerden kaptı ısem artık :/ 2-3 gune gecmez ıse doktora gıdıcem muhakkak
550637 femme 🤭🤭 bir bakımdan da kıyamaması iyi yoksa ona da bulaşır Allah korusun 🤲🏻😇 benim ilk gebelik olduğu için sarıyı normal olarak düşünmüştüm gitmemiştim ama kaşıntı ve tahriş olunca tedirgin oldum 🙈 2-3 güne geçmezse mutlaka gidin. Bölgeyi temiz de tutsak, bol su da içsek hamilelikte mantar çok sık rastlanıyor sanırım 😅 Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte 🤲🏻🌹🥰
femme 550637 kaşıntı ve tahriş bende yok kuzum suanda , agrı sızıda yok, bıraz daha dıkkat edıyım kendımı sıcak tutayım bakalım ne olucaz :) benımde ılk gebelıgım 😅 amın rabbım yardımcımız olsun 🤲🏻
ilkanneyim06 Benimde beyazdı 2 aydır sarı doktor normal yesil ve kahve olmadıkca problem yok dedi idrar falan verdim enfeksiyon vs hic bir sey yok krem verdi o da gecirmiyo yani rezalet kokuyo
550637 İşin ilginç yanı evet ben de idrar testi verdiğimde bir sıkıntı çıkmamıştı 🤭 Doktora ilk söylediğimde yara kremi veya vazelin kullanabilirsin demişti bir işe yaramadı sadece hafifletiyodu ama ilerleyince yeniden bu şikayeti söylediğimde mantar demedi ama fitil ve krem verince araştırdığımda mantar enfeksiyonu olduğunu öğrenmiştim. Her doktorun izlediği yol yöntem farklı 😇 size de geçmiş olsun 🌹 ama doktorunuzla fitil konusunda konuşup bilgi alabilirseniz belki size de yazar 🤔 fitilden sonra zaten 2-3 gün akıntı devam ediyor rahmi temizliyor sonrasında çok rahat ediyorsunuz 😇