eliftugba Kızlar merhaba, 15+2 doktorum dün Gynoferon Depo diye bir demir ilacı başladı bu sabah aç karna içtim 1 saat sonra kahvaltı yaptım ve şiddetli bir şekilde kustum. Var mı bu ilacı kullananlar ??
sayre eliftugba ilacın bulantı gibi bir yan etkisi olabiliyor doktorunuza soyleyin değiştirir baska bir ilaç veirr
Kleopatra- eliftugba Yan etki yapmış sizde. Ben memnundum o ilaçtan. Doktorunuza söyleyin değiştirir.
elffi Bende ilk kullandığım zaman mide bulantısı yaptı , tansiyonum düşürdü sıcak sıcak terledim baya kötü oldum karnımda ağrı vs ama direndim bir kaç gün sonra kendiliğinden gecti hala kullanıyorum şuan bir yan etkisi yok
Ayse-bsl eliftugba bende ilk kullandığımda öyle olmuştu ve bulantilarimda geçmemişti henüz daha sonra aç karnına değil kahvalti yaptıktan sonra 1 2 saat sonra ilaci içip 1 2 saat de bisey yemedim hala da bu şekilde kullanıyorum.
Honeyballl eliftugba Gyno Ferro Sanol kullanıyorum kahvaltıdan önce alıyorum kahvaltıyı hazırlıyorum öyle yiyorum ama hiç kusmadım Magosit ve Imom balık yağı ile aldım. Bu ay Balık yağı kestik kaşıntı alerji yaptı. Şu an Magosit ile birlikte kullanıyorum. 32+1 iz 12. Haftada başladık biz de doğum önceside kansızlık demir eksikliğim vardı.