Allahkahretmesin1 7+5 hamileyim sağlık ocağında kan vermiştim bugün de sonuçlar için aradım ama karaciğer enzimleri yüksek çıkmış dediler aynı durum başına gelen var mı nasıl düşürdünüz
asuyalin Allahkahretmesin1 bol su için toksinleri atmak için eğer karaciğer ile ilgili probleminiz yoksa düşecektir 1 haftaya
91mer Allahkahretmesin1 benimde oyke Alt 102 Dr dediki diyet yap 4 den sonra yeme dedi Oysa 1 hafta önde gayet normaldi sonucun Haftalık kan vericem alt için
Aylin355 Allahkahretmesin1 benimde 60 çıkmıştı doktor yürüyüş ve kızartma vs az tüket dedi 90 ve üzeri riskli demişti daha sonra tekrar kan verdiğimde 30 çıktı
Allahkahretmesin1 Dilber000 ast 44 alt 53 çıktı doktoruma attım sonuçları daha görmedi bakalım ne diyecek bilmiyorum
Allahkahretmesin1 Dilber000 benim de doktorum yazdı şimdi 3-4 gün sonra testi tekrarla dedi inşallah düşer benimki de
Allahkahretmesin1 asuyalin bu zamana kadar karaciğere ilgili bir sıkıntım olmadı suyu da bol tutmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ama günlük en fazla 1.5-2 litre içebiliyorum daha da arttırmak gerekli sanırım
asuyalin Allahkahretmesin1 2-2.5 iyi canım. Benim bir rahatsızlığımdan dolayı 1000lere çıkmıştı değerim, suyla atılıyor, başka tedavisi yok ne yazıkki.
Allahkahretmesin1 91mer kilon fazla mı peki ben 43 kiloyum fazla kilo da etkiliyormuş ben çok çabuk acıkıyorum 4 den sonra yememe gibi bir şansım yok ki
Allahkahretmesin1 91mer ben ilk defa baktırdım daha ama geçen hafta kaynanam bendeydi baya sinir etti beni belki de o yüzden yükselmiş bile olabilir 😂
91mer Allahkahretmesin1 ee tamam:) kesin o yüzden cubku stres cokk etkili bu alt ölçümünde Öncesinde temizse hani baska değerleriniz