mucizem-2186 Merhabalar arkadaşlar yarın zorlu sürecin sonuna geliyoruz transferim olacak sizlerden Ayetelkürsi okumanızı rica ediyorum. İçimde korku heycan bütün duyguları yaşıyorum😔 Rabbim bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip etsin 🤲🏻🌸
2022bebeki mucizem-2186 Okudum ,koskocaman bir amin diyorum. Bebeğinizi ordan alıp geleceksiniz ve birbirinize en yakın olduğunuz zamanda olacaksiniz kaygilari kenara birakmaya çalışıp sıkı sıkı tutunmasi için dualar edip içinizi rahatlatin lütfen 😍
Pemberuya mucizem-2186 okudum canm Rabbim kucağınızı doldursun evinizde gülüşen ağlaşan evlatlar bağışlasın nasip etsin Amiiinn🥰❤️
Tbsra95 mucizem-2186 Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı hayrlı bir evladın olur suan ezan okunuyor onun suyu hürmetine kim istiyorsa onunda olur inş
mucizem-2186 Çok sağ olun kızlar Allah hepinizden razı olsun. Kocaman Aminnnnnn🤲🏻🤲🏻 Rabbim hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versin cuma gecesi hürmetine 🤲🏻🌸
Ela3834 mucizem-2186 insAllah hayırlısıyla tutacak 🤲 Benimde 5. Haftam olacak ins güzel haberler alırsınız 👏
Ela3834 mucizem-2186 Evet 2.deneme ile tuttu ama şuan kanda gördük 2 haftaya kalp atışına gidicez orda da görürüz umarım heyecan var bende de göreceğim için 🥰