Mhrbn44_ Sila66 biz biraz aceleci ciktik 9 haftada basladik😊 araba falan aldik sonra kiyafet falan derken 31+3 deyiz cok şükür tamamlandi sayilir artik bir tek taragimiz kaldi😀
CmreKsidar Sila66 6 haftada bebek arabasını aldım zamlardan korkuma ☺️☺️ Ocak girmeden bütün eksiklerini hallettim sayılır 21+4deyim ufak tefek şeyler kaldı. Bu ekonomide bugün aldığın kâr☺️
1Gunes Sila66 16.haftada bebek arabası ve beşiğini aldım. Şu an 26+6 yim 24.hafta da tüm eksiklerini bitirdim.
Caglatufi 20+1 deyiz nereden baksan aman aman gözle görülür bir eksikliğim kalmadı, genö odası Bişr yaptırdım:) fahiş fiyatlatdan ötürüü buna maruz kaldık :)
Mucizem33 2 aylıkken almıştım 2 citcitli ve alt ayaklı pantolon ❤🤰daha da almadım 3 bucuk aylığına daha
Ayytacc Sila66 20haftadayim basladim cinsiyetini ogrendikden sonra basladim bu hafta besik alirim araba fln var almam kiyafet biberon emzik fln bu hafta hall edicem Allah nasip ederse
1erkekkannesiiii Sila66 öğrenir öğrenmez alışverişe başladım ben 😂 iyiki de başlamışım fiyatlar inanılmaz arttı şu an çok şükür eksiğimiz kalmadı. 50 tl ye aldığım kanguru bile 350tl olmuş
Edafmo Sila66 bende öğrendiğimden beri parça parça aldım hep, zaman geçtikçe herşey üst üste biniyor daha masraf oluyor en iyisi erkenden başlamak 🥰
hayalperest2310 Sila66 indirimde gördüğüm şeyleri alıyorum yavaş yavaş şu an indirimleri takip ediyorum sadece