FerdaElmaBilen Kızlar belime aşırı agrı girdi gidip çıkmıyor adet agrısı gibi aynı ama ilk defa böyle oldu 39 haftalığım
Hayalll FerdaElmaBilen benim de bugün çok oldu ama geçiyor senin geçmiyorsa doğum belirtisi olabilir cnm haftan tamam çnkü
Zeynep09 FerdaElmaBilen Bende 37 haftalığım 2 gündür belime ağrı giriyor adet olmadan önce ağrırya o şekilde ama Doğum sancısı kasıklara vurur dediler bakalım yarın kontrolüm var doktora soracağım bende merak ediyorum
ozgeya FerdaElmaBilen uzanınca,pozisyon değiştirince geçmiyorsa gerçek sancıdır.belden makata doğru giren bir ağrı oluyor,sanki büyük tuvaletiniz varmış da yapamadığınız için ağrı giriyormuş gibi bir his.gitgide sıklaşıp şiddetlenir.
Zeynep-ZMG Süreyi takip edin kaç dakikada bir olduğunu 5 dakkada bir giriyosa ve geçmiyosa doğum sancısı diyorlar hep. Ben 36 haftalığım ara ara bendede oluyo belden giriyo ama geçiyor geri
Zeynep-ZMG Birde herkeste aynımı olur bilemem ama erkek bebekse belden girermiş doğum sancısı ablamda öyle oldu benimde oğlum olcak belimden giriyo ama dediğim gbi geri geçiyo
Zeynep09 Zeynep-ZMG Seninle aynı durumdayım sanırım benimde belden giriyor geçiyor sonra erkek benimkide zaman geçmiyor sanki her belime ağrı girince tuvalete gider oldum iyice strese girdim
FerdaElmaBilen Bnm geçmedi CNm belim agrıyor karnım da bebek toplanıyor öyle dayanılmayacak gibi değil ama
FerdaElmaBilen Zeynep09 aynn bnm de erkek CNm kaşıklarıma vuruyor şimdi biraz geçti düzenli gelir artık inş iyice
Defnenzl FerdaElmaBilen Kız olmasına rağmen şu an aynı ağrılar bizde de var belime girip duruyo cinsiyet değil bünyeyle alakalı bence 39+2 yiz nişanımızda geldi ama prenses hala nazlanıyo 🤦🏼♀️
Defnenzl Seyma-1410 pembe renkli akıntı geldi tam kontrole girmeden akşama kadar da damla damla gelmeye devam etti öyle adet gibi koyu renkte beklemeyin