Mommm34 2022Mom2022 Bende de mide ağrısı yapmıştı çok fena. Doktora söyledim Ferplex diye şurup yazdı tek tek şişe halinde. Çok şükür onun hiçbir yan etkisi olmamıştı. Doktora danışın ilacınızı değiştirsin isterseniz
Rukiye1 2022Mom2022 sabah aç karnına çok kötü yapıyor öğlen yemeğinden 1 saat önce için içtiğinizde çay felan tüketmeyin o zaman bulantı kusma yapmıyor
2022Mom2022 Deletedmom_37 ay maşallah sabah eşimi işe yollayınca içip yattım bi kaç saat sonra bir uyandım eyvah eyvah şimdi yeni yeni geliyorum kendime 😣
edosvebebisi 2022Mom2022 bendede oluyordu yemek yerken içiyordum yemeği fazla kaçırırsan direk kusarsın
2022Mom2022 edosvebebisi yemekten önce aç al demişti bana kuzum yok önceki günde acillik oldum Ya içmem bi daha bana çok ağır geldi şurup formu varmış onu istiycem yada bi kafam kan değerime baktırıp eksik değilsede hiç kullanmamayı düşünüyorum kanla takip ettiririm
Zeynep6_ Kızlar o ilacın resmini atarmısınız ben atamadim resmi bende yeni kullanmaya başladım da karın ağrısı yaptı aynı ilaçmı aceba
Karabiberimm 2022Mom2022 doktorum yemekten 1 saat sonra al dedi bana aç karnına hiç içmedim . Bi sıkıntı yaşamadım