SsSonguS Sareceee gariplik niye olsun genetiktir belki annnenize de bi sorun:) bebeğiniz ve siz sağlıklıysanız üzülmeyin doktorlar ne diyor mesela kafanıza takmadan direk doktorlarınızı dikkate alın.. :) ya bizim gibi 30 haftada 15 kilo almış olsaydınız:)
Hamidevahap Irem34_52 kılom fazla cnm seker ekmek makarna prıjnc VS tuketmiyorum hıc zaten normalde de gebelikte de zararlı meyve sadece muz elma yiyorum ıspanak Yesıl lık bolca ayran sut
SsSonguS Sareceee herkes kendine baksın:) siz siz olun dışarıyı çok da sallamayın.. kimse doktor değil size şu doğru bu değil derken. Açıklama yapmak zorunda değilsin kimseye, ben halimden memnunum de yada dalgaya al manken gibi anne olucam diye😝
Sumeyye_topal Raziyee22 36 + 4 üm 44 ile gebeligim başladı 56 kiloyum ama hiç belli deil çok zayıftım çünkü 😂 12 kilo aldım şu ana kadar kilo alımımda 6. Ayda basladı
Ysm0307 ozgeozcan bende diyetisyen kontrolünde 64ten 59 a düştüm sonra diyeti birden bıraktım şimdi 68.5 daha 26.haftamdayim
ozgeozcan Ysm0307 ilk haftalarda zaten kilo almak doğru değil biraz erken başlamışsınız almaya ama 20 haftalık iken bile bebek 400 gram oluyor inşallah tekrar dikkat edersiniz sonra vermesi zor olabiliyor
Gulsahponcik Irem34_52 size tavsiyem diyetisyene gitmeden diyete başlamanız 😊 malum aç kalmamanız gerekiyor bebişlerimizin gelişimi için. Bende diyetisyen ile devam ediyorum 12+4 deyim 3 kilo verdim ve hiç aç kalmıyorum
ExcitedMomm Raziyee22 ilk hamileliğiniz mi ? Ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım sonra tabi üzerimde 5 kilosu falan kaldı ama sezeryan olduğum halde 1 yıl içerisinde o kilolar kendi gtti. Şimdi 2. Hamileliğim 5. Ayım 3 kilo aldm
Tugce1506 Melisaka ben sabah kahvaltısını geç yapıyorum yani en geç 10-11 oluyor , sonra 3 gibi bi kahve içiyorum yanında tabiki çikolata var birde akşam yiyiyorum bazen akşamdan sonra çay yanında yine tatlı falan oluyor benim sorunum geceyle eşim 1.30 da geliyor kendi dükkanımız var kendisi yiyip kilo almayanlardan gece mutlaka ya çorba ya ekmek arası bişey getiriyor uyuyorsam da kaldırıyor illa yicem onu şimdi peşimi bıraktı çok şükür kurtuldum ama bu hamilelikte ne kadar yersen ye kimse bişey demiyor napalım bebişler doğduğunda veririz kilolarımızı 😬 biz 18 haftalığız sizin kaç haftalık cinsiyet belli mi🌸
KarpuzCilek 21+2 ve iki kilo verdim, safra kesemde taş var çok düzenli beslenmek zorundayım doktorumda durumumdan çok memnun ama ben stres yapıyorum karnım bile çıkmadı düzgün 🥺 herkes çocuğu birine mi emanet ettin ne bu diyor, yok mu benim gibi olan 🥺
seyma9188 KarpuzCilek Ben o haftalarda iken 6 kg vermiştim.Kimse inanmıyordu hamile olduğuma 🤣 22-23.haftadan sonra zank diye çıkıverdi karnım😍 Şimdi de aşırı büyük değil 34+1 deyim 8 aylık gibi değil sanki 1 ay küçük küçük gibi😁