Bngsrp aogoya sizinle aynı duyguyu paylaşıyoruz 30+5 13 kilo aldım hayranım 3 5kilo alanlara ben 1 haftada 5 kilo alabiliyorken sizler nasıl 5 gram alıyorsunuz ki öle sürekli de yemiyorum 😔😅
Raziyee22 Sevdaeslem Zayıf hamile kalmışsınız bende 56 le hamile kaldım şuan 64 gördüm moralim bozuldu
Gulsengulsen Raziyee22 58 le hamile kaldım yiyip içemediğim için 53 e düştüm şimdi 59 kiloyum 5.buçuk aylık
senoski Semilk05 Maşallah nasıl başardınız az almışsınız inşallah ben de az kilo alırım :) normal zamanda yediğiniz kadar mı yediniz yoksa daha fazla mı?
Semilk05 senoski valla iştahım baya açık hiç mide bulantısı kusma tiksinme de yaşamadım şükürler olsun yedim ne istediysem
Rakibeozturk Bugün yedinci ayımıza girdik 5 kg 400 gram almışım ama biraz kilolu hamile kaldım zaten çok ta almamam gerekiyor bebiş şu an gayet iyi kilosu falan
senoski Rakibeozturk ben de kilolu hamile kaldım, ekstra ne yaptınız acaba? Az almışsınız maşallah. Ben çok acıkıyorum ya.
Rakibeozturk senoski bende aslında baya yiyorum ama böyle ekmeksiz vs yemeye calısıyorum günde üç dört lıtre su ıcıyorum sık sık gıdıyorum tuvalete onun etkısıdır dıye düşünüyorum yoksa asla boş durmuyor ağzım ne bulsam yiyyorum 😄