Kubra_05 61lazkizi61 muayeneui vajinal ultrason mu normal ultrason mu oldunuz kalp atışı duyabilmek için
61lazkizi61 Kubra_05 normal muamele ile duyduk ama benim bebeğim bir hafta öndeydi 7+2 görünüyordu belki onun etkisi olmuştur
keremalya1724 323832 merhaba bende 5+5teyim bugün muayene oldum keseyi gördük ama içi boş sizinde oylemiydi haftaya cuma tekrar gidicem inşallah 6+6 da
323832 keremalya1724 evet boştu ama ben 2 gun sonra kendi doktoruma da gitmistim tam 6.haftalikti orda yolk kesesi ve kucukte olsa bebegi görmüştük ama kalp atisini dinlememistik doktorum küçük oldugu icin vajinalda bakmak istememisti merak etme haftaya görürsün kalp atisini da duyarsin
sevval04 keremalya1724 evet şuanda boş olması cok normal😍 1 hafta kadar sonra gittiğinizDe görünmeye başlayabilir
Hilalbeby keremalya1724 normal canım zamanla bebek gelisir bir problem yoksa ben 7+5 de kalp atışını duymuştum korkma bir şey olmaz
nur34_ melikeyldz_05 ben zaten ogrendigimde 6 haftalik olmustu gittik hastaneye 7 den once dinletmedi saglikli bulmadi doktorumuz bizde ikinci kontrolumzde duyduk kalp atisini🥰
Rwerdst Bende keseyi pazartesi günü 4+5 te gördüm normlade haftaya salı günü kalp atışını dinlicektik ama kese boyutum artmıyormuş bu nedenden dolayı kalp artışı ertelenecek gibi
AdinsMom melikeyldz_05 kese 5+2 boştu 5+6 de bebekle kalp atışını gördüm ama kalp atışını 7+4de duydum 💙
kubraselcuk AdinsMom ya bu yorumu gördüğüme o kadar mutlu oldum ki 5+2 de benimde boştu cumartesi 7+2 de tekrar gideceğim inşallah duyarım kalp atışını🫶🙏
mommytobe_ melikeyldz_05 sat a gore 9. Haftamda gittim canim ama gec dollenmeden dolayi doktor 7.hafta dedi keseyi de kalp atisini da ilk o zmn duydum🌸
27ozlem 6+1 de normal ultrasonla keseyi gördük doktor 7 haftalığa benziyor dedi ama kalp atışını göremedi. Ben çok endişeliydim o yüzden vajinal ultrasonla bakabileceğini söyledi kabul ettim kalp atışını duyduk çok şükür❤️
Elifdamlayildiz Son adete göre 4 hafta 4 günlük ama doktorm çok yeni olduğunu söyledi kese ve kalp atışı için 3 hafta sonra gitmem gerekiyor😕
ayse_124 kbrnrcglr Elifdamlayildiz bende son adet tarihime göre 5+1 haftalık dün gittim rahim kalın ama kese falan görünmüyor