Dilekdilek33 Ilkesmomy Aralık gelirmi diyordum geldi çattı bile son 18 Allah’ın izniyle bnde çok zorlu dönemler atlattım Rabbim bu günlere kadar gelmeyi nasip etti inşaallah sağlıcakla kucağımıza alıp doğum hikayemizi burda paylaşmak nasip olur 🤲🤲
Melike_nur53 Ilkesmomy bizde siizn peşinizden inşallah 🤲🏻 ocak annesi olucam kısmetse 🥰🤲🏻 heyecan dorukta sağlıkla kavuşalım kuzularımıza
kalbiminpariltisi Prensesim- Allah razı olsun inşallah sizinki de sağlıkla gelsin rabbim kolay doğum nasip etsin 🧿
Sibelcin Ilkesmomy bende bol yürüyüş bol hurma ile gittim doğuma hiç sorun yaşamadım çok şükür kendi sancimla acilmamla normal doğum yaptım. Kızım şimdi 10 aylik gerçekten nasıl buyuyo anlamadım. Şimdi supriz bi şekilde hamileyim daha 5 haftalık ilki gibi olur inşallah 🤲
Adacan Minnosumm89 Hacettepe de yapıyorum ben doğumu epidural yok ki sezaryenda hocam spinal en kolayı dedi gerçekten ilk dogumumda 2 saat sonra yürüdüm daha da oturmadim ama 2. Doğum çok korkutuyor beni en azından sakinlestirici isticem doğum da vururlar mi bilmiyorum onu da
Tubiti 37+2 benimde. 20 Aralık gözüküyor doğum tarihim ama ben bir an önce gelsin istiyorum artık. Squat,pilates, bol yürüyüş. Hurma yiyorum, ahududu çayı içiyorum. Haftaya doğsa diye dua ediyorum 😂
hambostanimEymen Ilkesmomy benim de uygulamaya göre 15 günüm var benim de sıkıntılı geçti düşük riski oldu bir haftayı geçkin hastanede yattım çok şükür bu zamanlara gelebildik 💙 beyimizin başı aşağıdaydı geçen iki hafta önce geçen hafta dönmüş kafası yukarıdaymış nişanım geldi kasılmalar arttı kaşıntıyı hiç demiyorum deli gibi kaşınıyor karnım 😂😂 kıyafetlerimiz hazır beşiği kaldı kurulacak bir tek. Ayakta fazla durma dedi doktor karnının alt tarafına sıcak uygula dedi bebişler sıcağı severmiş kafasını o tarafa döndürürmüş günlük duşa girip alt karnıma sıcak ılık su uyguluyorum sürekli sol tarafıma yatıyorum bir an evvel dönsün diye değilse sezeryan olacak ve ben istemiyorum sezeryan olmayı korkuyorum 🥺 inşallah bir an evvel döner kerata
Nazendehanim Ilkesmomy Son gün 24 Aralık. 9 Aralık’ta çatı kontrolum var ,çatı normal doğumu tetikliyormus son güne kadar beklemeyelim dedi . Banada doğum kolaylaştıran egzersizleri ve perine masajini tavsiye etti ben haricen nefes egzersizi çalışıyorum.Hayirla ,sağlıkla gelsinler 36+5 oldum galiba ❤️
Nuray08 Bnmde uygulamaya göre son 26 gun qma her an gelebilir ben artık çok zorlanıyorum kasılmalar agrilar vs.. yarin kontrolüm var bklm ne dicek