stella15 32 haftalığız, dün üşüttüm sanırım. Aşırı ishalim dünden beri gece hiç yatamadım tuvalete gitmekten mahvoldum ya 😔 ne yapabilirim şu an evde. Doğumla alakası yoktur değil mi ishalin
Bsr3 stella15 üşütmüşsün ondan ishalsindir muz falan yesene haşlanmış patates mesela ishalin düzelsin
Kaderrcyrr stella15 bol bol yoğurt ye patatesi hasla yoğurtla tuzsuz şekilde ye Muz ve leblebi de çok işe yarar Pirinç lapası Tuzsuz yağsız yoğurt çorbası pirinçle çok iyi gelir
Qnl stella15 dr bana reflor iç dedi bi sor istersen cnm bnm de 9 gün sürdü hala da devam ediyor ana sıklığı azaldı en azından
Mucizem33 Bence yoğurt yeme daha cok ishal yapar . Muz patates ve kuru kahve içine limon sık ye birebir iyi gelir
minikoom stella15 Bende dün oldum 2 yemek kaşığı nişastayı 1 bardak su 1 tatlı kaşığı şekerle iyice karıştırarak pişir sıcak sıcak ye. Bugün 2.günüm kesildi ishalim
yagmurlu stella15 Bol bol su tüket öncelikle , ayrıca kiminle konuşsam ishal ve uzarsa tehlikeli o yüzden doktora danışmanı tavsiye ediyorum.