Tubacngl Kızlar pazartesi doğum yaptım spinal anestezi ile biraz önce baktım su geçirmez bantta kan lekesi vardı normal mi sizce ? Doğru düzgün uzanamadı bile Siz nelere dikkat ettiniz doğum sonrası ??
eylulicten Tubacngl yara kismini kuru tutman gerekiyor demisti doktorum bana hep oyle yaptim banyo sonrasi gunluk hayatta vs
Mrv_123_bg Tubacngl kan lekesi normal degildir bence. Kontrole gidin doktorunuza. Cunku bende hic kanama vs olmamisti dogumun ertesi günü bile
Dark Tubacngl bandı cikarsiniz daha iyi aslında, hava alınca dhaa çabuk iyileşiyor. Ben ilk duştan sonra çıkardım doktorum çıkar dedi, leke normaldir henüz iyileşme sürecinde Banyo yapmaktan korkmayın güzelce kurulayın normal şekilde yeterli
eylulicten Tubacngl ben 6. Saatte ayaga kalktim kalkis o kalkis. Tek basima oldugum icin esim de is kuruyor o yuzden kalkmam lazim dedim. Doktor da seni boyle gormek gayet cok guzel dedi ve taburcu etti bir gece kaldik ama. Acilar oluyor ama dayanilmayacak kadar degil. Disimi sika sika kalktim sika sika da yurudum ilk yuruyusu esimle yaptim sonrasini kendim hallettim. Bol yuruyunce agri kalmiyor sadece otururken kalkarken biraz tutunarak disinizi sikarak kalkmaniz lazim. Benim kucagimda bebis varken yaptm bunlari bi de. Suan 16. Gunumdeyim her sey sifir
Tubacngl eylulicten Ne güzel canım insan yalnız kalınca herşeyi başarabiliyo bende 4 gün oldu doğum yapalı ağrım hala var hiç iyileşmeyecek gibi geliyo bana iş falanda yapıyorum böyle olmama rağmen
eylulicten Tubacngl en iyisi zaten yatma hic. Disini sık ancak boyle gecer o agrilar. Agrilarin da üzerine gitmen lazim ordaki kaslar calissin diye demisti hemsire
Tugbakose-24 Bn sadece her banyo sonrası havluyla kuruladm oramı. Bnde kan fln bısey gelmemişti. Amelıyattan 8 saat sonra uyusuklugum gectı bnm oyle ayaga kalktm. Dahada dınlenmedım habıre oturup kalktm yürüdm ödemlerim insin diye ayakkarım cok şişmişti cnkü
Vera09 Tubacngl bandı üçüncü gün çıkarmıştım. Kan lekesi önceden mi sonradanmı acaba? 6günnolmuş kanamaması gerek bence