Ezgisahin 38+4 haftalık bebeğimin kilosu 3500 sizinkiler ne kadar sizce nasıl anneler tecrübeli anneler kaç kilo doğar tahmin edebilir mi ??
KrMuratule Mervecil sizinkinin maşallahı var. Benim geçen hafta 2930 du bu hafta 3050 olmuş kilo almıyor bu aralar. Anlamadım sebebini. Doktor kilosunun bir hafta geriden geldiğini söyledi
Tbrk Kac haftadan sonra kilo alimi hizlaniyor bebislerin.. 27+6 da 1100 gram dedi doktor. Bana az geldi sanki
Mervecil Ayrıca son hafta bazı hamilelikler de kilo alımı duruyor bundan korkmayın 4000kilo olup açılma uygun değilse sezeryanla doğum gerçekleşiyor fazla kilo da iyi değil ideali 3000 ve kusurleriy mis doktorum sağolsun bilgilendirdi
Mervecil Canım 30haftadan sonra hızlanıyor kilo alımı hatta benim ki 34den sonra hızlandı korktum prematüre olacak diye ne zaman gitsem 1000kilo 1200 dendi
Mervecil KrMuratule Canım kilosu iyidir ya ben 37de2600dum doktorum ayıyla uyumlu dedi geri falan demedi ben korktum küçük hala diye 1haftada 3200 olmuş 3050de az değil sonuçta bide çıkması var bunların fazlasına ne gerek var doğunca hızlı alır zaten😉
KrMuratule Mervecil bende öyle düşünüyorum zaten canım kilolu çocuk istemiyorum dediğin gibi çıkartması var 😂 sağlıklı oldunlarda kilosunu doğduktan sonrada alır inşallah.
Cansel Mervecil bende 37+2 haftalığım bugün gittim 2.800 dedi bir hafta öncekiyle aynı kiloda almamıştı
Mervecil Aynen muz ananas süt doğru düzgün bişey yemedim günde bir haşlanmış yumurta bol muz ve ananas bu haftada 600grm aldı bebeğim ve ben de çok kilo almadım ödem falan da çok yok
EsraBayraktar 36+0 da 3 kg 49 cm dedi doktorum bende çok kilo alır diye korkuyorum ilk doğumum normal bunuda öyle istiyorum 3800 e kadar normal doğurursun diyor doktorum
Mervecil EsraBayraktar Valla benim kaynana m 4600nrmal doğurmuş hiç dikişi yokmuş kaç gündür sen insan san ben neyim diye düşünüyorum spiral taktirmaya gittiğinde eşini çağırmışlar doğum yaptigina inanmamslar
EsraBayraktar Mervecil evet örnekleri var benim doktorumda 4 kilo normal doğurttuklarım var dedi hayırlısı bakalım
Elfgny [bilinmeyen] benimde 36+5 te 2900dü canım bana da az gelmişti ama 38de 3500 olmuş 9 günde 600 gram almış. Seninde öyle olut belki ❤🤗
Ezgisahin Bende kilolu doğar diye korkuyorum 3500 eğer 41 haftaya kadar beklerse bebeğim zor olur Doğumum