Hazalecemm Merhabalar, ben an itibari ile tam 20 haftalık hamileyim çoğu tanıdıklarım bebeğin hareketlerini hissettiklerini söylüyorlar. Ben de daha hiçbirşey yok endişelenmeli miyim? Siz ilk hareketleri karnınızın neresinde hissettiniz nasıl hissettiniz acaba
annelinkoo Hazalecemm her cocukta farklı seyreder her bireyde de. Karında yağlanma olanlar daha gec hissedebilir o yüzden zayıf olanlar daha erken hisseder diyolar endişe etmeyin
Kayaozge Hazalecemm Bende 22 haftalık oldum başlar da sizin gibi bende endişe ediyordum çünkü bazı anne adayları çok erken hissetmeye başlayınca ben korkmuştum ama inanın daha yeni yeni hissediyorum siz de bir iki haftaya kalmaz hissedersiniz inşallah 😌
Kbryvz8 Merhabalar ben 15 haftalık olduğunda hissetmeye başladım. Şuan 17 haftalık ve bu hareketler daha belirgin hale geldi. 🌺 (Her annede farklı haftalarda oluyor, merak etmeyin)
Tdemirol Ben de 16. Haftamda hissetmeye başladım minik kipirdanmalari. Şu an 21 haftalığız ve dışarıdan görünecek kadar net ve büyük tekmeler atıyor :) kişiden kişiye göre değişebilir, 22. Haftaya kadar hissetmemek normal kabul ediliyor