sude_ctn Merhabalar 4+4’deyiz ne zaman sabah doktor kontrolüm var hcg takibi kan vereceğim sizce ultrasona alırlar mı? Pazartesi günü değerim 340’lardaydı
Makarnaasigi sude_ctn İlla ki doktor bakar kuzum kese gorunmese de rahim kalinligina falan bakar..Yine de kan verirsin büyük ihtimal..Gec dollenme degilse zaten 7 haftaya kadar kalp atışını da duyabilirsin tabii bu 9 haftayi da bulabilir🌸🌸
Gazeliz sude_ctn kese belli değil canım ben yumurtlama günümü vildiğimdem dolayı şuan 6+2 ama yumurtlama ya göre 4+2 kese gözükmedi bende 5 den sonra gözüküyor denilmektecanm
Kadriye28 sude_ctn bende senin gibiyim inan onkeseyi gorene kadar ne dulara ettim haftaya salı inşallah kalp atislarini duycam korkma duadan başka yapabilcek birseyimiz yok hep iyi düşün
Kadriye28 sude_ctn 4+4 de gorildi ama özel hastaneye gittim ben devlet çok ilgilenmiyor şuan 6 haftalık
Kadriye28 sude_ctn görünür yani şuan diye düşünüyorum ama korkma biraz bekle yada yarın git bak istersen
Gazeliz Kadriye28 çok sevindim duyduğuma benmde gözükmedi hanüz sat 18 ekim bnm ama ben ovulasyon testi kullandım 4 kasımdı yumurtlama günü bundan dolayı olabilirmi henüz küçük diye
Bsragrkan sude_ctn canım çok güzel artmış hiç endişe etme su an uygulama da ne gösteriyor kaç haftalık, doktora gittin mi sanırım aynıyız da :)
Bsragrkan sude_ctn benim 28 Ekim uygulama 4+6 bugün. Son 26 kasımda kan verdim 1069 idi canım. 5+1 de doktora gideceğim bakalım hayırlısı güzel düşünelim güzel olsjn canım