T_tor Kızlar 27. Hafta hasta oldum fena öksürük var 🥺 bi şey de kullanamıyorum malum. Ne önerirsiniz doğal, işe yarayan? Böyle öksürmek de çok zor 😥
Sumeyye02 T_tor terayag eritin içine pekmez koyun tabi tereyağını yakmayın dikkat edin pekmezi koyduktan sonra bir taşım kaynatın kapatın bir iki damla limon gelin gidin yiyin oksurugunuzu bogazinizi rahatlaticak
Makarnaasigi T_tor 3 kaşık pekmeze 1 yemek kaşığı kadar tereyağı koyun kaynatin kaynadigi gibi de alin ocaktan ve onu sogutmadan yemeye calisin.Pekmez ve tereyağı gebelikte zararli degilse yapabilirsiniz bence 🌸
momy30 T_tor benim de vardı ne kullansam kar etmedi en son eşim internetten araştırdı bi karışım buldu anında gitti bi yemek kaşığı bal bi ym kaşığı limon suyu bi ym kaşığı sirke çay kaşığının ucu kadar da tarçın ekle ve çay bardağı ılık su karıştır iç anında geçer
Mkds T_tor bal ve zencefil karıştırın yiyin çok işe yarıyor ayrıca günde bir bardak ıhlamur zencefil limon bal karışımı yapabilirsiniz taze zencefil daha faydalı olur bol bol sıvı alın şuan bende aynı durumdayım doktor ve hemşireler bunları öneriyor genelde