Ahuum Babybaby12 doktor değil diyor. Eskı hurafeler sakıncalı diyor . Herşeyin fazlası zarar bence. Bnm rahımazı yetmezliğim var bide şeker var . Rahım boyu iyiydi ben bi limonlusuya taktım bi hafta ama asla normal su içmedim abarttım yanı sıcakta ferahlattı diye . Rahım duvarımda kısalma oldu 3 cnm kadar minik tabi . Bıraktım bende ondan kaynaklanıyor gibi geldi
Hayal_Annesi Babybaby12 canım koronayı bile öyle yendim hep grip olduğumda yaptım içtim bişey de olmadı şu an 36+6 olduk
Baloglum93 Babybaby12 sakıncalı canım çok fazla tuketme öyle hatta hiç öyle tüketme limon tansiyonu düşürür. Yolda felan düşer bayilirsin mazallah
baby3_ Esma1afra ahaaa benim gibi biri çoktı 😀😀 deli gibi yiyorum ama ne oldu 2 kontrolde de idrarda şeker çıktı. Kanda yok idrarda var . Doktor az ye dedi 🙈
Esma1afra baby3_ benim ilk gebeliğimde şeker vardı bunda birşey çıkmadı 10+3 daha ama her an herşey olabilir 🤔
Babybaby12 baby3_ bende limon olan şeyleri canım çok istiyor havuca fln limon sıkıp yiyorum limonun kokusu bile çok cazip geliyor henüz cinsiyetiniz belli değil 😂rabbim sağlıklı sihatli kucağınıza almayi nasip etsin ,🙏