Niss1 Kızlar 37. Haftaya giriş yaptık hareket etmek bile daha zorlaşmaya başladı, ayaklarımda ağrı, mide yanması ve sık tuvalet ihtiyacını saymıyorum bile sizde durumlar neler
almilakusunannesi Niss1 Al bendende o kadarr. Birde ne zaman doğurucam acaba psikolojisi beni benden alıyoor
egeninincisii Niss1 Midem yanıyor içim kavruluyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ evde su bitti eşimi bekliyorum alıp gelsin diye. Dakika başı tuvaletteyim..
ssalihaemin Niss1 hepimiz aynı konuda muzdaripiz acaba minik kuzular aramıza ne zaman katılacak artık iyice sabırlılık başladı 🙈
Edebiyat36 Niss1 sürekli yiyorum çok acikiyorum bir de ne zaman dogurucam endişesi fena durumda ben de 🙄
Niss1 almilakusunannesi 14 aralığa gün aldık ama her en ufak ağrıda acaba doğuruyor muyum düşüncesi içine giriyorum 😅
almilakusunannesi Niss1 benim doktorum da 9 gün sonra en geç alacağım seni doğuma dedii. Şimdi normal doğum olsun diye extra çaba sarf ediyorum bende😅
Arelmom Grip oldum 😒 enerjim 0 umarım hemencik iyileşirim … Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe tam olarak bu moddayım 🥲