Hhhzzzlll3545 Gamolya bi cafeyle konustum sadece balon alicaz iste goturucez arkadasimizlaa 15 kisi olucaz hatira olmasi icin hem esim 1 hafta sonra askere gidecek ona moral olmasi icin boyle bisey dusundum 🤗
minigin_annesi Elya Canim Ben ikinci senedir aliyorum mayista doluyor zamanim geriye yani 1bucuk senem kaliyor 😃vatandas olmamama....😃
Elya minigin_annesi masallab canım sevimdim💜 ne güzel en son bende 2 senelik yaptirdim benimde öyle 1 bucuk senem var💋
Pelinnaz Ozlmcgrci beyaz değildi canım benim tam su dökmüş gibiydi renksiz bende bi kaç kişiye sordum öyle diyince tedirgin olmuştum ama bişey olmaz demi insallah😚
Ozlmcgrci Pelinnaz benimde ole di bi ara su gibiydi hatta arabaya bindiğimde çok geliyordu acaba bebeğin suyu mu diye tereddüt etmiştim bende doktora gittiğim de suyu kaybı olsa derdi birşey suyu herşeyi normal bişey yoktur canım bende yaşadım
Burcucuk Efuli53 kesinlikle öyle biz de 15+2 deyiz🤗 Oğluşumu bekliyoruz sabırsızlıkla❤️ Çin takvimine göre kız olcaktı falan ama hikaye hepsi😜
Tubish8709 13.haftamızdayız biz de. 11.haftamda kız dediler. İkili testte de erkek dediler😊detaylı ultrasonda belli olur artık😃ama rüyamda kız görmüştüm. Benimde kanamalarım oluyor sürekli.5. Haftamda vebu hafta 13. Haftamda çok oldu. Büyük ihtimal polip yüzünden. O yüzden tek temennim sağlıklı bi şekilde kucağıma almak. Kız erkek hiç önemli değil. Rabbim herkesin gönlüne göre versin işallah🙏
Ulvish Ozlmcgrci bende pek belirti olmadi ben ikili test diyorsunuz herhalde onu yaptirdim 12 haftalik iken orda belli oldu