Haticemustafa Bugun 38. Haftam bitti doktor cati muayenesi yapti 2. Kez baya yumusamis rahmin kafasi kanala girmiş cati muayenende cok guzel gecti 2. Kez bakiyorum ama cok guzel gecti cok dirayetlisin allah bir ikinmada dogurmani nasip etsin insallah dedi nstde biraz sancm çıktı ve bende o zamanlarda ve sonrasindada az hissettim sanciyi arada hissediyorum ve kasiklarimda hep hareketleri zaten Ilik duş al Hurma ye 1 saati gecik yuruyus yap ve oturup kalkma egzersizi yap Cuma gunu gene gel nstye gir gel ve gene catina bakıcam aciklik gorursem ki gorebilirim hersey hazie gibi doguma dedi yatisini yapariz cuma günü dedi Sizce acilma olur mu bunlari yaparsam 2 günde 😊 yada başka tavsiyeleriniz var mi cumaya kadr acilmam olması için 😊
gonulcelen Haticemustafa oturma kalkma işe yarayabilir Bn yerden birşey almaya korkuyorum çıkacak gibi oluyor 😬😬😬
Aasslliik Merdiven çıkmanızı öneririm ve hafif sıcak suya oturun sancınız başlayınca açılmaya cok faydası oluyormuş Doğum yapan arkadaşlarımdan aldığım bilgilerden söylüyorum