Mehtap5353 Öncelikle iyi geceler kızlar yeni öğrendim hamile öğrendiğimi kasığımda agrı oluyor kasığın altına doğru sizdede varmı agrı uzun süreli olmuyor geliyor gidiyor ya
Prenses34_annesi Mehtap5353 normal canım rahim büyüyüp genişlediği için oluyor ilk dönemlerde son normal gebelikte sık görülen bir durumdur kaslar gevşiyor büyüyor 🥰 başlarda bende de oluyordu şuan 29+4 üm suanlik bir sorun yok Allah’a şükürler olsun 🥰
Mehtap5353 Ay ilk gebeliğimde 2.5 aylık kalbi durdu insan hep bir panik oluyor maalesef ya ben enfeksiyon falan olurmu acaba diye korktum
Prenses34_annesi Mehtap5353 benim de ilk gebeliğim cnm ben bundan dolayı doktora gittim normal dedi bana şuan Allah’a şükürler olsun ki 8 aya doğru gidiyoruz için rahat olsun istiyorsan doktoruna danışabilirsin herkes bir olmayabilir 🥰
Mehtap5353 Ya haftaya kontrolüm var canım bakayım eğer zaten daha farklı şikayetler çıkarsa öne alırım cok takıntılı ve paniğim ya
Prenses34_annesi Mehtap5353 bende öyleyim hele başlarda gorcektin korkuyordum tecrübem yok yani doktora gidiyordum normal olarak sürekli ama şuan o halimden eser yok Rabbim emanetini korur inşallah 🥰
Mehtap5353 Ay rabbim herkesin evladını korusun bizimkileride korusun ya tüp bebek ondan da panik oluyorum biraz herhalde