Birtutamask Merhaba kızlar İlk bebeğim daha hiç bilmiyorum ne alicagimi neyin gerekli ney gereksiz hiç bilmiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Prensimingeliyo Ben aldığım şeylerden bahsediyim sana 😊21 haftalık hamileyim cinsiyet öğrendikten sonra aldıklarımı yazıyım 1 tane Yenidoğan 5 li hastane çıkışı 1tane Yenidoğan tulum 2 tane 0-3ay 5 li hastane çıkışı Penye battaniye Müslim battaniye Nohut battaniye Kışlık pozlar battaniye 4 tane yarım kol 0-3 ay çıtçıtlı badi 2tane uzun kol 0-3ay çıtçıtlı badi 2 tane ayaklı alt0-3 ay Penye yelek0-3ay Organik 3lü çorap Bunları aldım🙈 Bide 10 lu hastane çıkışı alıcam ayrıyetten Bebek arabasını fln da Bi kaç ay sonra alıcaz inşlh Bu arada kendime 3lü lohusa takımı Bi tanede önü düğmeli Pijama takımı aldım
Prensimingeliyo Birtutamask aysgl13 alacağım takım da altı üstlü takım var tütülü altı çok güzel yine battaniye var Battaniyeyi özellikle herkes çok al diyo zaten yine iki tane zıbın fln var yine alıyım da ben tek fazla olsun eksik olmasın😊
aysgl13 Prensimingeliyo o zaman güle güle giydir canım:) ben hiç onlu almadım 2 beşli aldım. Hatta keşke sadece alt üst takım alsaymışım diyorum birinin yerine de