Gmz28 Aranizda yaptiranlar tecrubelerini yazabilir mi özel hastaneye gidiyorum o kadar uçuk mu fiyati iğnenin
Alevgmsarkn Gmz28 ben 3 4 hafta önce yaptırdım. Özel takipliyim Dr. Recete etti ve özel hastane de 460 küsür aldılar
120720 Gmz28 Ben yaptırdım 4 hafta çnce falan doktor reçete yazıyor eczaneden alıyorsunuz bir kaç tane farklı isimde var bana rogan yazmış 190 tl verdik biz. İğneyide heryerde vurdurabilirsin boşuna buraya gelme dedi bana bende evimin dibinde devlet var aciline gittim vurdurdum
2_bebek_annesi Gmz28 bende özele gidiyorum ancak iğne için benden ücret almadılar sgk karşılıyo iğnenizi dediler.
Aysesen19 Doktorunuzdan reçete isteyin mor reçete ile bulunduğunuz yerin ecza deposuna gidip ücretsiz veya 3 5 lira gibi fiyata almıştık biz 2 sene önce özel hastanelerde çok pahalı oluyor devlet hastanesi hakkında bilgim yok
Beyza-M Özel hastaneye gidiyorum doktorum da özel hastanede. 1 ay önce yaptırdım ignemi doktorum reçete çıkardı 13 TL veya 17 TL gibi bi ücret verdik hatta şok oldum yanlış yok dimi dedim hayır dedi eczanedekiler.