Esra___ İyi akşamlar kızlar bebeğime oda yapmadık şimdilik sallanan ahşap beşiklerden aldık yatak odamıza uzun süre kullanabilsin diye gündüz oturma odasında falan kullanmak için ana kucağı tarzı bişey düşünüyorum ama o kadar çok çeşit var ki önerebileceğiniz marka modeller var mı elektrikli olanlardan düşünmüyorum bu arada
Prensimingeliyo Esra___ cnm bence hamak daha kullanışlı bende hamak alıcam ana kucağı yerine çünkü 3 4aydan sonra Ama kucağı pek kullanılmıyomuş Hamak en az 6 7 ay kullanabilirsin
Haticemustafa Esra___ bende e bebekden 6 fonksiyonlu ana kucagi aldm 2 gune dogum yapicam insallah ben daha baslamadim kullanmaya ama kuzenim de aldi aynisindan oda 2 gun once dogum yapti ve elim ayagim resmen sadece onu kullanıyorum diyor cnm tavsiye ederm bende arastirarak almistm cok iyi diyorlar
Beybi12 Esra___ minicodan aldım 145 TL'ye vavuu markası civilde 200 TL aynısı canım bı bak istersen bu arada ahşap beşiği nerden aldin bende alicam anne yani olarak
Arenbebek Ben bugun Aldim e bebekten 199 tlye cok hos indirimdeydi . Markasi cok bilindik degil ama cok kaliteli muzik calisiyor tutresimle ve oyuncakli bi bak derim e ebebege canim
Esra___ Prensimingeliyo hamak hiç düşünmemiştim Cnmm ana kucağında huysuz olamazsa uyanıkken de durur diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi
Esra___ Beybi12 ben anne yanı olarak değil de çekmeceli sallanan mobilya türü olanlardan aldın Cnmm pierr cardinin beşiği
betlmete bende tıny love aldım titreşim ve müzikli henüz kullanmadım ama inşallah memnun kalırım internetteki olumlu yorumlara güvenerek aldım inşallah yanıltmaz 😊🤔
deleytedmom257 Bende ana kucağı almayı düşünüyorum araştırıyorum.civil de ana dizi diye geçen model var sallanabilen ve üstü cibinlikli hoşuma gitti.fyatı da 120 tl fln aklıma en çok yatan model🤔