MadameHappy34 Merhaba kızlar sinirlendiğim de üzüldüğüm da stres yaptığım da bir anda karnım sertleşiyor kramplar giriyor daralıyorum normal mi? Uzun süre devam ediyor Yoksa ben mi vücud dilimi yanlış yorumluyorum.🫣18 haftalık şuan bebek hareket mi ediyor acaba??
Esrauysal MadameHappy34 kuzum içerde bişey haraket ediyor mu etmiyor mu bebegi öyle anlarsın yada hiç hissedemediysen daha kalp atışı gibi hissetmen lazım önce sonra gün geçtikçe o kendini belli ediyor
2022bebeki MadameHappy34 18.haftalik bebekte o kadar büyük hareketler.olmaz maalesef nabiz gibi atar ya da kelebek kanadi gibi ufak kıpırtılar hissedersiniz. Muhtemelen yalanci sanci ,kasilmalariniz oluyor🤗
Esraliiii MadameHappy34 enfeksiyondan olabilir suyunuz fazlaysa olabilir magnezyum eksikliği yapabilir
Esrauysal MadameHappy34 haha sen takip et omu degilmi çözersin bende senin gibi olmuştum 18 Ken baya anlıyordum artık ben ayırt edilemeyecek kadar değil ya
Betulrtap Benimde oluyor 24. Hafta dayım şuan da magnezyum eksikliğinden olabilir ben magnezyum kullanınca geçti
Elvancn MadameHappy34 ben sizin gibi bebek hareketleri sandım arkadasim doktor acil gitmemi söyledi iyiki gitmişim kasılıyor top gibi toplanıyordu bebeğim sağ sol kasık üstüne dönüşümlü olarak doktor kasildikca rahim ağzı açar düşük erken doğum olur dedi 4 gün hastanede yatış yapti hemen doktorunuza gidin hemen bende 18 haftaliktim