Kubramuallime Merhaba sevgili annelerim bugün sezeryan doğum yaptım sabah ama sütüm inmedi ve bebeğim mememi kavramıyor ne yapmam lazım önerisi olanlar var mı😞
ayseninbeybisi07 Kubramuallime süt sağma makinesi varya vakum onunla bir dene istersen gelebilir ya da gümüş kapak öneriyorlar
ayseninbeybisi07 Kubramuallime sen stres yapma mutlaka gelir stres yaparsan kesilir bebeğimi sev çok dua et 🙏
AzraFarah Kubramuallime sütün gelmesede bebeğini memeye koy canım, yavaş yavaş olur,stres yapma,sen rahat olduğunda bebeğinde emin ol rahat olacaktır
Mucizelermumkun Kubramuallime hemen eşinizi sağma makinesi almaya gönderin. Bol bol sağıp içirin sütünüz de artar (biberon yerine kaşıkla içirin)
Deletedmom_31 Ben hastanedeki hemşireyi 4-5 kere çağırdım zorla tutturdu. Mümkünse başka biri yardım etsin size
esmaozdemir76 Kubramuallime canım süt sağma makinesi al bol bol sağım yap, sağım yaptıkça hem sütün gelir hem meme ucun büyür rahat kavrar
Minigim38 Kubramuallime sen yinede bebeği göğsünde tut canım temas ettikçe gelir sütün bide hastaneye yakın akraban falan varsa köftelik bulgur ile çorba yapılıyor onu yiyebilirsiniz bana hastane kendi vermişti. Yanında kalan kişiden yardım iste tuttursun bence
06uysal Kubramuallime geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini. Duş almanda sakınca yok ise duş almani tavsiye ederim. Birazda göğsüne masaj yap suyun altında süt daha çabuk iner. Bazı sezeryanlarda duşa izin veriyor doktorlar. Engelin yoksa dene bence inş hemen gelir sütun bebiş kana kana içer 💕
mommyzx Kubramuallime benimde tutmuyor 18 gün oldu silikon göğüs ucuyla alıyor sadece sizde öyle deneyin 😌