Kızlar pazartesi gece 12 de sancilarim başladı giderek sıklaşmaya başladı salı günü sabah 7 de yatışımı yaptılar, 1 cm açıklığım vardı sadece, öğlene kadar o kadar çok siddetlendi ki ağrılarım dayanılmaz bir hal almaya başlamıştı hemşireye dayanamıyorum dedim bi tek sancı sen cekmiyorsun dedi hic ilgilenmediler aciklığıma da bakmıyolardi aksam üstü 4 de bakmalarini söyledim 2 cm açıklık olmuştu, sancılarım git gide daha çok artmaya başladı bayılacak gibi oluyordum akşam 8 buçuk ta tekrar açıklığa baktılar ve açılma 5 cm olmuş, beni doğum haneye gönderdiler, doğum kıyafeti verdiler, tam onu giyerken birden bacaklarımdan aşağıya yeşil su aktı ,suyum gelmişti ama bebeğim içerde kakasını yapmış ve suyla beraber karışmış, hemen doktoru çağırdılar ve beni acil sezeryana aldılar, dün gece saat 10 buçuk ta kucagimdaydi yavrum simdi gayet iyiyiz, tuvalete bile kendim gidip geliyorum, o kadar sancıyı boşa çektim belki de, ama değdi kızlar sonunta kavuştum kızıma, Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin evlat kokusu cok başka 🥺❤️🦋💜