FYumrukaya Progestan düşük önleyici fitil kullanıyorum daha doğrusu kullanmam gerek ama becerip yerleştiremiyorum 😨😨😨😱😱😱🥶🥶🥶🥶🥵🥵🥵
Taricat FYumrukaya uzan ve yerleştir parmağınla iyice içeri sokuştur canım aslında zor birşey değil yatarak daha rahat yapabilirsin
Motherbabys FYumrukaya Sırt üstü uzanıp bacaklarınızı kendinize doğru çekin parmağınızla içeri doğru itin yarım saat kalkmayın bende kullanmıştım bu şekilde yapmıştım
Stoppedstar FYumrukaya ben biraz ıslatıyorum ya elimi ya fitili. Öyle daha kolay oluyordu. Ama vıcık vıcık değil
Mrvrntsv Progestan da aparat yok ama lutinusta aparat var cok kolaylik sagliyor. Aparatin ucuna fitili koyup iceri aparati sokuyorsunuz ve cubunugu dibe kadar itince ilaci birakiyor.
Mrvrntsv Para muhim degil diyosaniz lutinus alin 300 350 gibi bir fiyati var ama devlet karsilamiyor 😔
FYumrukaya Mrvrntsv benimki lutinus 2 paket aldık bide aparat çubuktan korkuyorum ayrıca bide çokmu girer az mı öle paniğim ki
Mrvrntsv FYumrukaya hicbisey olmaz korkmayin ben cok daha fazla kullandim hem enfeksiyon riskide azaliyor