Fatoss02 Sevgili anneler sizlere bi sorum olacak gebelikte kacinci haftada bebek tekmeleri gozle gorulur sekilde olacak biz suan 19+5 haftaligiz hareketlerini hissediyorum ama göbüse bakinvca gorunmuyo ne zaman gozle gorebilirim acaba ???? ☺️🙏🌼
Sevvl Fatoss02 bende hissediyorum 20+2 baya hemde ama dışardan eşim hissedemiyor daha o kadar kuvvetlı değilller çünkü ☺️
06uysal Fatoss02 ilkini 16 da hissettim ama 20 lilerde gözle gördüm. Şimdiki ise 17 de hissettim 18 de gördük. Çok heyecan verici
Eldgrn Fatoss02 valla canım o kişiden kişiye değişir 18+2 de net tekme ile hissettim 20 lerde dışarıdan gözüküyordu benim başkasının belki daha geç gözükebilir.
Eldgrn Fatoss02 sabret canım az kaldı ilerleyen zamanlarda bakmadan dışarı doğru haraketlerini hissedeceksin o haraketin dışarıdan çıktığını hissedeceksin 🤣🤣❤️❤️ Ah o zamanlar en güzeli sabret değicek
Fatoss02 Eldgrn sabirsizlaniyorum ya sanki suan hissetiklerim hareketi degil benmi yaniloyorum diyorum ,😅 insan gozuyle gormeyince paranoklasiyo 😅 neyse sunun surasinda bisi kalmamis 🙈😍
Eldgrn Fatoss02 haraket doğru canım ama şimdi şöyle bişey var o zaman tekme hafif haraket hissediyor insan ama büyüdükçe bebek yer daralıyor dışarı yansıyor ya deri gerildiği için net anlıyorsun o haraketi onun için diyorum ya dışarıdan hissedince farkına variyorsun
Prenses34_annesi Fatoss02 Dalga dalga şarkısını karnıma armağan ediyorum 29+4 deniz gibi dalgalanıyor zamanla olur canım haftan arttıkça 🥰
Prenses34_annesi Fatoss02 bende öyleydim ama çok komik oluyor insan sonra karnım yamuluyor aha çarpıldım diyorum 🤣
Fatoss02 Prenses34_annesi peki agri oluyomu cunku suan bile hareketlenince hafif gecici agri hissediyorum🙈🤭
Prenses34_annesi Fatoss02 tekmesi güçlü olduğunda evet ama şuan alanı daraldığı için daha çok dönme eğiliminde ve bazen dönerken sanki birisi etini tutup çeviriyorum gibi hissediyorum 🥰🤣