Zeyemzey ttugbat benim doktorum tokluk kan şekerine ve hg1Ac değerime baktı değerler normal gelince şeker yüklemesine gerek yok dedi
Ahuum ttugbat benımde hep yemekten sonra uyku basıyordu geceleri pek iyi değildim çarpıntı vardı. Şeker yüklemesi yaptı zaten tavan çıktı
AzraFarah ttugbat daha bizim için erken, doktorumuzla da konuşmadık. Ama kan tahlilinde glukoz ölçümü bir defa 67 bir defa da 60 çıktı, yaptırmayı düşünmüyorum,doktoruma da danışırim yine
Betulhdvrd ttugbat yaptırdım zor bir şey değil sonuçlarım da iyi çıktı şükür bence bilimsel olmayan önyargıları bosverin doktorunuz önerdiyse yaptırın
cerenveminigi Benim doktorum önce kendim tokluk kan şekerime bakmamı istedi kahvaltıda şekerli ve karbanhidtali bir beslenme programı çıkardı bir saat sonra olctur çıkan sonuca göre yapalım ya da yapmayalım derim dedi. Bence çok mantıklı bu şekilde ilerlemesi. Ailede varsa risk faktorunuz daha da artıyor. Gebelik şekeriniz varsa ve bunu bilmeden normal besleniyorsaniz bebeğe daha fazla zarar veriyorsunuz. O yüzden mantıklı. Bir seferlik yüklenen şeker miktarini da vücut bir şekilde tolere edebiliyordur diye düşünüyorum
Aysegul80 Ben yaptırdım iyi ki de yaptırmışım. Şu anda insülin kullanıyorum . Şeker ile mücadele etmesi çok zor bebişin bu nedenle erken önlem almak gerekiyor. Bizde şeker hastalığı genetik o nedenle eğer genetik bir durum yoksa ya da gebelik şekeri yoksa zaten bişey çıkmıyor merak etme .
Mervebozo ttugbat bn de sizin gibi kararsızdım ama yaptırdım . İyi ki de yaptırmışım .şekerim warmış meğerse . Artık ona göre besleniyorum.
Yigitbaby ttugbat tıp çok değişiyor açıkcası bazısı yaptır bazısı yaptırma diyo doktorların bile. ama gebelik şekerin varsa bebeğe daha çok zararın olabilir bunu bilmeyerek bir tanıdığım meyve yiyordu sürekli meğer şekeri varmış ve çok zorlandılar.Yani sana kalmış birşey