MaviK Deletedmom_33 alttan muayene ile bakmak isteyen doktor oluyor srken haftalarda ultrasona göre daha iyi görebildikleri için
180720 MaviK korkma korkma valla acı yok sancı yok bebeğe bi zararı kesinlikle yok gönlün rahat olsun yani 🥰💕
MaviK Ayse_3434 çok şükür canım evet , ben de aynı şekilde özelden devam ettim doktorumdan da çok memnundum . İnşallah iyilere denk geliriz hep
Birsenim MaviK haftası geçipte karından görünmezse , 8-9 haftalar falan yani, ozaman alttan bakmak ister
Cerennnn5858 MaviK canım bende 4+4 te gittim. Doktorum dırek alttan bakıcam dedi kabul ettim. Hıc agrı olmadı korkma
MaviK Aycicegim6442 Cerennnn5858 teşekkğr ederim kızlar bugün gittim karından baktı muayeneye gerek yokmuş erken bir hafta olduğu için vaktimiz var dedi ☺️
Aycicegim6442 MaviK keseye 5 haftalikken karindan bakmisti benim.doktorum ama bazi doktorlar alttan bakabiliyor daha iyi gorunsun dje alttan istemezseb bakamazlar senin iznine bagli
ballibocek MaviK ben tüp bebek ile hamile kaldım, abdominal USG benim hayatıma 12+5 haftada girdi ki o zaman bile vaginal ve abdominal beraber devam etti hep.. artık ,31 haftadayız son iki muayenedir vaginal bakılmadı sadece abdominal bakıldı bende..