Aslnrbl Kizlar bebisim 9 gun sonra 4 aylık ve ben hala adet olmadim hic prezervatifle korunma oluyor oyle bi suphem yok ama gebelik fikrini aklimdan cikaramiyorum korkuyorum sizin nasil oldu dogum sonrasi surec
Aaaysee Aslnrbl yeğenim tam 1 yaşına girdikten sonra ablam adet oldu canım bazılarının böyle geç sürebiliyor
Aysesen19 Aslnrbl merak etmeyin bende kızım 1 buçuk yaşına geldiğinde olmuştum tabi bu süreçte doktora gittim bazı kişilerde olabilecegini söylemişti sorun yok yani emziriyorsanız süt de koruyormuş zaten ama adet olmaya başladım bebeği memeden kestim 4 5 ay sonra hamile kaldım şu an 2. Geliyor 😂
Nis Aslnrbl bi yandan iyi bi yandan kötü canım zaten sürekli kaanaman oldgu icin normalde dgm yaptıysan alt tarfın bakımı zor oluyor
Aslnrbl Nis sezeryan oldum ben canım 37.gunde kanamam bitti 40imi temiz çıkardım kirktan berid hic kanama adet vs yaşamadım beklemedeyimm
Aslnrbl Aysesen19 hayirli olsun kuzuum cok yaş acma taraftari degilim bebisim 2 yasina geldiginde memeden kesince dusunuyorum ama simdi tabiki cok erken o yuzden adet olup duzenimi bilmek istiyorum esasında demekki süt tarafindan korunuyorum bende 😄